Seinfeld stream:
Så ser du på serien 2021

Världens bästa sitcom, Seinfeld. Vi har samlat alla Seinfeld streams som finns 2021 för att kunna se serien. Allt ifrån Kramers 380 entrances eller Jerrys 66 flickvänner under samtliga 9 säsonger.

Streama Seinfeld hos Viaplay

Se samtliga säsonger av Seinfeld hos Viaplay. För endast 109 kr/mån kan du registrera dig för Viaplays billigaste abonnemang som täcker hela deras utbud av film och serier. Du kan även prova på abonnemanget två veckor gratis, utan bindningstid, så att du kan säga upp det precis när du vill.

Ovan är en reklamlänk.

Streama Seinfeld hos C More

Precis som Viaplay erbjuder C More samtliga säsonger av Seinfeld. Kostnaden är densamma (109 kr/mån) och även här kan du prova på deras billigaste abonnemang gratis i två veckor. Perfekt om du bara behöver en Seinfeld stream över en helg, eller två, för att nöta några avsnitt. 

Ovan är en reklamlänk.

Seinfeld (snart) äntligen hos Netflix

Jo, det är sant. Från och med 2021 kan du äntligen streama Seinfeld på Netflix. I alla fall så är det sagt när Netflix 2019 signade megakontraktet som innebar att de tar över de amerikanska rättigheterna till serien. Men än så länge har ingen sett till Jerry och co. på Netflix och exakt när detta sker vet ingen, bara att det är sagt någon gång under 2021. PS, självklart uppdaterar vi texten så fort vi vet mer om Seinfeld stream på Netflix.

Finns det gratis Seinfeld stream?

Nej, det gör det tyvärr inte. Det närmsta gratis du kommer är att både C More och Viaplay har två veckor kostnadsfritt, utan bindningstid. Dessa två veckor gäller automatiskt utan att någon rabattkod krävs.